divendres, 11 de març de 2011

Programa del 10 de març: Entrevista amb Bea Cabezas, autora de 'La ciutat vertical'

Ja teniu aquí el programa d'ahir, dijous 10 de març, on vam entrevistar Bea Cabezas amb motiu de la seva novel·la La ciutat vertical, guanyadora del Premi Carlemany, i que gira al voltant del Daniel, un jove arquitecte que treballa en la construcció de l'Empire State i que, de sobte, rep una nota del seu pare, a qui fa divuit anys que no veu i a qui no veurà més, ja que quan el va a buscar, se'l troba mort, encara que abans de morir, li ha deixat un manuscrit amb una dedicatòria per a ell. També vam parlar de la darrera novel·la d'Eduard Márquez, L'últim dia abans de demà, i vam fer un repàs a la taula de novetats (Chufo Lloréns, Jorge Navarro, Care Santos...), entre altres aspectes.


2 comentaris:

Núria ha dit...

per a mi l'ultim dia abans de demà és de les millors noveles que s'ha escrit utimament. El que dieu en el programa de que no aporta res de nou no em sembla un argument per carregar-se un llibre. La seva escriptura impecable desperta emocions i remou sentiments, quants escriptors són capaços de fer això?.

Llegir en cas d'incendi ha dit...

Hola, Núria. Aquí ningú es vol carregar cap llibre. Al programa vam dir el que ens agradava del llibre (que escriu molt bé i que la prosa de Márquez fa que estiguis enganxat, tal i com tu dius), però també vam dir el que no ens agradava. De totes maneres, nosaltres sempre expressem opinions i mai qüestions categòriques. El que volem és que hi hagi diàleg i discussió com ara fas tu i ens agrada que deixis la teva opinió. Per tant, gràcies per opinar i per escoltar-nos!