dimecres, 10 de novembre de 2010

Participa al concurs meteòric i guanya un llibre!


L'editorial Meteora us proposa un concurs ben estimulant. Es tracta de què llegiu el següent resum de la nova novel·la que publicaran d'aquí poc i digueu quina d'aquestes tres portades és la que millor s'adaptaria. Heu de donar 2 punts a la que més us agradi i 1 punt a la següent que triaríeu (la vermella, la blanca o la blava). Heu de votar, per tant, dues portades.

El resum de la novel·la Viure sense el meu fill

Una dona de 80 anys, Maria de ca Soler, de la Fatarella, assisteix a l’enterrament del seu fill Ferran, un fill que ella havia infantat un llunyà setembre de 193...9 a la presó tarragonina de les Oblates. Un fill que el règim li havia arrabassat en néixer, un fill que mai no li ha pogut dir «mare»…

El premi

Com tots els concursos, aquest també té premi. Un de vosaltres podrà guanyar un exemplar de la novel·la negra El vi fa sang, de Salvador Balcells.


Resum: El sotsinspector dels Mossos, Emili Espinosa, es troba immers en una trama delictiva que arrenca amb l’assassinat d’un tractant de cavalls a l’Espluga de Francolí i es barreja amb una lluita fratricida entre les facultats d’Enologia i de Química de la Universitat Rovira i Virgili, arran del suïcidi d’un professor universitari autor d’un informe que contraposa els interessos dels defensors de la viticultura ecològica amb els de les grans empreses petroquímiques.


Animeu-vos i enviu un mail a info@llegirencasdincendi.com amb la vostra resposta i el nom complet. Teniu fins dimarts, 16 de novembre, a les 12.00 hores. Sort!