dissabte, 17 de juliol de 2010

'Els cangurs sempre arriben', Jordina Ayats

Els cangurs sempre arriben
Jordina Ayats

Editorial: Setze Vents
1ª edició, març del 2010
Gènere: Novel·la
174 pàgines

ISBN: 978-84-92555-61-1

Jordina Ayats i Atar (Barcelona, 1962) ens presenta un llibre intimista. Tota una reflexió sobre les coses que ens preocupen a la vida, posant sempre al davant l’amor. Aura ronda els 40 i està ressentida després d’una separació dolorosa amb el pare del seu fill. Però té el suport de les seves dues amigues, que sempre l’hi busquen cites a cegues.

Es en una d’aquestes cites quan coneix el Liam i és aquí on comença la seva veritable història. A l'igual que els cangurs que poden saltar més de tres metres d’alt impulsats per la seva cua, la nostre protagonista aconsegueix saltar els obstacles que la vida l’hi posa al davant.

Hi ha moltes coincidències entre la vida de l’Aura, la protagonista del llibre, i la Jordina, l'autora del text, així que segurament molts dels sentiments que apareixen reflectits en la història han sortit de la seva pròpia vida. La novel·la té un desenllaç sorprenent que ningú s’espera i que, sens dubte, ens posarà una petit somriure als llavis. I, de pas, ens deixarà molt clar que la nostra primera impressió moltes vegades hauria de ser la que comptés.

Salva G.

_______________________________________________________

A F I N I T A T S

(Si t'interessa aquest llibre, et poden interessar aquests altres)(Clicka sobre les portades per llegir-ne més)